Inredningsglas och glasdetaljer i hemmet

Glas till inredning och design har blivit en mycket populär produkt. Ryds Glas arbetar med allt från kompletta glasräcken och invändiga helglasväggar till stänkskydd till köket. Inredningsglas är ett produktområde som kräver goda kunskaper inom konstruktionsteknik och byggnormer då säkerhetsföreskrifter måste uppfyllas både gällande glas och infästningar.

Vi levererar både infästningsdetaljer och glas samt utför monteringen med utbildade montörer som säkerställer funktion, kvalité och säkerhet.

Kontakta oss

Har du funderingar kring inredningsglas? Behöver du expertråd? Hör av dig till oss så hjälper våra experter dig!

Välj din närmaste verkstad (obligatorisk)

Ditt namn (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Ditt meddelande

Badrum

Använd glas i ditt badrum – Aldrig förr har väl en ”gammal” trend blivit så ny och het igen. 

Olika typer av frostade glas, glasblock och glastegel är inte en ny företeelse i byggbranschen. Från början var det mest byggherrar och arkitekter som använde sig av tekniken med glasbetong i framförallt trapphus och kontorslandskap. Nu på senare år har tekniken på allvar tagit klivet in i ”var mans hem”. Med hjälp av en utvecklad monteringsteknik och ett enormt stort urval av mönster, färger och storlekar har inredningsglas blivit ett snyggt alternativ till väggar, kakel eller klinkers.

Funderar du på fristående duschar, duschväggar med inbyggd belysning, avdelare i badrummet eller kanske en hel vägg i glas? Önskelistan kan göras oändlig och allt fler inser vilka fantastiska effekter man kan uppnå med hjälp av lite färgat glas och lite fantasi.

Inredningsglas skapar en enorm lyster i badrummet och som här, med kompletterande färgade glasluckor i badrumsskåpen blir det till en färgsprakande helhet som talar sitt tydliga språk. Våga färg och ditt sinne skall bli färgat av det. Haka på den heta trenden att byta ut ditt badrum och gör det med finess. Låt färg och form harmoniera så kanske ditt nya badrum blir ditt favoritrum i hemmet.

Ryds Glas Badrum

    BADRUM        Läs mer om glaslösningar till badrum!

Glasdörrar till kontoret och hemmet

Har kontoret sett likadant ut länge? Skapa en kreativ kontorsmiljö och inred med glas. Det kanske är dags att skapa en ny, ljus och kreativ miljö.

Arbetsmiljön är en viktig grundbult i ett väl fungerande företag. Vi erbjuder suverän kontorsfunktion i kombination med stilrena former. Stilen kan anpassas både i form, färg och funktion. Självklart erbjuder vi dig vår samlade kunskap i varje nytt projekt. Ändå är det dina idéer och önskemål som styr hela vårt arbete. Vi ser till att förverkliga dina tankar och skapar din nya kontorsmiljö.

Ryds Glas Kontor
Ryds Glas Inred med glas Inspirationslänk

Kök

Har du tänkt på att glas är ett fantastiskt material som har massor av olika användningsområden?

Nedan kan du se exempel på hur glas kan vara en del av inredningen i ett kök. Planilaque evolution är ett lackerat glas som kan ersätta kakel i köket ovanför bänk och spis. Detta glas finns i grått, svart, vitt och rött.

Det finns även alternativet att ha ett klart härdat glas. Bakom glaset kan du då ha olika former av utsmyckning, en spännande tapet eller en vägg målad i ett mönster. Ytterligare spännande detaljer du kan välja är att göra en fördjupning bakom glaset och placera skulpturer eller någon utsmyckning i nischen.

Byt ut din bänkskiva mot en 19 mm glasskiva. Glaset kan blästras för att få en matt underyta. Vidare kan du få skivan med urtag för spishäll och diskbänk.

Titta gärna in till oss med en skiss på ditt kök, så kan du få förslag på inredningsglas och en offert på vad det kan kosta att få ditt kök att skilja sig från grannens.

Butik

Vi på Ryds Glas kan även hjälpa till med glas till inredning och innerväggar. Vi har även olika gallerlösningar till din butik.

Ryds Glas Butik