Skip to main content
ARBETSLEDARE

ARBETSLEDARE

VERKSAMHETSOMRÅDE FALUN

Sveriges största glasmästeri söker arbetande arbetsledare till Falun

Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material.

Ryds Glas har arbetat med glas i drygt 70 år. Företaget startades av Erik Ryd i Sundsvall 1947, och när sönerna Georg och Leif tog över började verksamheten expandera.

De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 450 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa.

Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Företagets övergripande mål är att skapa en trivsam och säker arbetsplats som attraherar, välkomnar, behåller och utvecklar alla duktiga människor.

Läs gärna mer på www.rydsglas.se.

Om tjänsten:

Vi söker dig med bakgrund inom glas-, snickeri- eller byggbranschen med stor känsla för service, som tycker om att träffa nya människor och som samtidigt kommer vara en aktiv del av det dagliga arbetet ute hos våra kunder.

Tjänsten som arbetande arbetsledare är tvådelad, vilket innebär att arbeta som glasmästare ute hos våra kunder, kombinerat med att ansvara över arbetsledning, administrativa processer och rutiner inne på verkstaden.

Rollen som glasmästare innefattar olika glasarbeten hos våra kunder som reparation av fönster, tillskärning av glas på verkstaden och montering.

Som arbetande arbetsledare är du i samråd med verksamhetschefen ansvarig för det dagliga arbetet där du kommer att planera och fördela arbeten i glasmästeriet. Du kommer också bedriva förbättringsarbete av befintlig verksamhet, prissätta och offerera kunder.

Du kommer att ha mycket kundkontakt över mail, telefon, sms och disk. I dina åtaganden ingår beställning av material, inventeringar och ansvar för utrustning, lokaler och servicebilar.

Du ansvar även för att det är snyggt och rent på anläggningen och håller koll på ifall något saknas eller behöver fyllas på.

Vem är du?

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där vi ser att du är flexibel, initiativtagande, lösningsorienterad och har en positiv inställning.

Som medarbetare på Ryds Glas är du ett gott och representativt föredöme, både internt och externt. Du ansvarar för att, tillsammans med dina kollegor, främja en god arbetsmiljö.

Du har B-körkort och du behärskar svenska i tal och skrift. Du är social, trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter, har datorvana och är noggrann i ditt arbete. Som person är du ansvarstagande, serviceinriktad och samarbetsvillig.

Ansökan:
Varmt välkommen med din ansökan till personal@rydsglas.se senast 2021-06-01. Märk din ansökan med Arbetsledare Falun. Vi rekommenderar att skicka din ansökan redan idag då intervjuer kan komma att ske löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Johansson på telefon 042-32 94 42.

Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler för denna tjänst och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Sista ansökan innan den 5 juni 2021. 

VÅRA VÄRDERINGAR
1

VI TAR HAND OM VARANDRA

Vi bryr oss om varandra och andra – kunder, kollegor och vårt företag. Genom att vara ärliga och visa respekt skapar vi en arbetsplats som är trygg och trevlig för alla. Det ska vara kul att gå till jobbet!
2

VI VILL UTVECKLAS OCH BLI BÄTTRE

Att vara mästare förpliktigar. Genom att hitta nya lösningar på gamla, och nya, utmaningar blir vi framgångsrika och är med och driver branschens utveckling.
3

VI ÄR KOSTNADSMEDVETNA

Varje krona räknas, både för oss och för våra kunder. Vi är medvetna om detta, utan att för den skull kompromissa med kvalitet på något område. Vi är effektiva när vi utför vårt arbete.
4

VI ÄR ENTREPRENÖRER

Vår historia har formats av entreprenörer. Genom att värna vår entreprenörsanda, vara kreativa och innovativa ser vi till att det är vi, och inte våra konkurrenter, som skapar vår framtid.
VÅRA KUNDLÖFTEN