Skip to main content
KEY ACCOUNT MANAGER

KEY ACCOUNT MANAGER

SÖKES FÖR DISTRIKT NORRLAND

Ryds Glas söker KAM med placering i Norrland

Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material.

De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 450 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Företagets övergripande mål är att skapa en trivsam och säker arbetsplats som attraherar, välkomnar, behåller och utvecklar alla duktiga människor.

Med hjälp av snabba beslutsprocesser, högt i tak och ett vasst erbjudande har vi vuxit till Sveriges ledande glasmästerikedja. Nu behöver vi bli fler. Är du en av de vi söker?

 Om tjänsten

Som Key Account Manager Norrland har du ett samordnings- och utvecklingsansvar för ett antal nyckelkunder. Förutom att företräda Ryds Glas mot kunden är du kundens språkrör in mot Ryds Glas. Du har en nyckelroll och ett stort ansvar då du är ambassadör för företaget och dess varumärke.

Du ansvarar för att utveckla Ryds Glas kundrelationer och för olika samarbetsprojekt. Ett av dina grundläggande arbetsområden är att ansvara för försäljningstillväxt, lönsamhet och vinst mot ett antal nyckelkunder. Du styr affären internt från identifierat behov till leverans och arbetar aktivt för att nå budgetmål som fastställs tillsammans med Kommersiell chef.

Key Account Manager rapporterar till Kommersiell chef.

Ansvarsområden:

  • Sälja produkter och tjänster enligt Ryds Glas affärsidé.
  • Följa upp och bevaka offerter.
  • Kontinuerligt se till att försäljningsresultat registreras i affärssystem.
  • Ansvara för att styra affären internt från identifierat behov till leverans.
  • Aktivt söka och upprätthålla goda relationer med Ryds Glas leverantörer och deras säljare.

Profil

Vi söker dig som är affärsmässig och förstår kundens behov både på kort och lång sikt. Arbetet kräver att du är självständig och har en förmåga att se både helhet och detaljer. Du är kommunikativ och har en god förhandlingsvana. Som Key Account Manager tar du ett aktivt ansvar för resultat och relation med befintliga och framtida kunder.

 Skallkrav

  • Du har minst 5 års erfarenhet från liknande roll i relevant bransch.

Vi ser gärna att du har:

  • Förståelse för grundläggande ekonomiska begrepp.
  • Förmåga att planera och prioritera din egen tid.
  • God produktkunskap.

 Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-02-28 till malin.johansson@rydsglas.se. Då vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden rekommenderar vi dig att söka redan idag.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Johansson malin.johansson@rydsglas.se eller 042-329442.

Sista Ansökan innan den 28 februari 2021. 

VÅRA VÄRDERINGAR
1

VI TAR HAND OM VARANDRA

Vi bryr oss om varandra och andra – kunder, kollegor och vårt företag. Genom att vara ärliga och visa respekt skapar vi en arbetsplats som är trygg och trevlig för alla. Det ska vara kul att gå till jobbet!
2

VI VILL UTVECKLAS OCH BLI BÄTTRE

Att vara mästare förpliktigar. Genom att hitta nya lösningar på gamla, och nya, utmaningar blir vi framgångsrika och är med och driver branschens utveckling.
3

VI ÄR KOSTNADSMEDVETNA

Varje krona räknas, både för oss och för våra kunder. Vi är medvetna om detta, utan att för den skull kompromissa med kvalitet på något område. Vi är effektiva när vi utför vårt arbete.
4

VI ÄR ENTREPRENÖRER

Vår historia har formats av entreprenörer. Genom att värna vår entreprenörsanda, vara kreativa och innovativa ser vi till att det är vi, och inte våra konkurrenter, som skapar vår framtid.
VÅRA KUNDLÖFTEN