Skip to main content
KOMMUNIKATIONSANSVARIG

KOMMUNIKATIONSANSVARIG

SÖKES TILL HUVUDKONTORET I HELSINGBORG

Kommunikationsansvarig till Ryds Glas

Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas!

Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är idag Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Du gör!

Vi söker en prestigelös och driven person som brinner för kommunikation. Du kommer att arbeta med alla typer av kommunikationsrelaterade insatser – både internt och externt. Att driva erbjudandekännedom, göra varumärkesstärkande insatser och skapa aktiviteter som driver försäljning blir en del av din vardag. Och du älskar det! Du får gåshud av att hitta nya och smarta kommunikationsvägar och du får energi av att dina insatser ger ett mätbart resultat.

Som kommunikationsansvarig är du en tusenkonstnär; idéerna och strukturen är lika viktiga som att kunna producera och publicera. Lika vitalt är det att skapa engagemang, förståelse och delaktighet internt i bolaget – vi tror på en kultur där vi tillsammans kan åstadkomma underverk.

Rollen som kommunikationsansvarig är bred och innebär att du är grym på att sätta dig in i detaljer, men även kan se saker ur det större perspektivet. Rollen kräver att du har en bra omvärlds- och marknadskoll. Att du är ett flockdjur och gillar att samarbeta tar vi för givet, vilket såklart avspeglar dina personliga egenskaper. Självklart arbetar du sömlöst och obehindrat i alla kommunikationskanaler. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Helsingborg och rapportering sker till Varumärkes- och hållbarhetschef.

Du har!

För att lyckas i rollen vill vi att du har några års arbetserfarenhet inom liknande område. Du har en relevant utbildning inom kommunikation och marknad samt är en fena på; CS, WordPress, SEO, SEM, SOME etc. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift i det svenska språket.

Du har en god administrativ och kommunikativ ådra och gillar att organisera och strukturera. Vidare är du driven, kreativ och nyfiken samt har ett öga för detaljer. Du är en relationsbyggare som är van vid att hantera såväl interna som externa kontaktytor och är expert på sociala medier och medierelationer.

Du får!

Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges största glasmästeri. För rätt person erbjuder vi en självständig och ansvarsfull roll i ett bolag som växer kraftigt och har en stor tro på framtiden.  Du får ett omväxlande och fritt arbete där du får arbeta i en roll med möjlighet till utveckling, både personligt och professionellt. Du jobbar tillsammans med engagerade och ambitiösa kollegor i en dynamisk miljö.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via mejl till personal@rydsglas.se. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista dag att ansöka är den 30 juli. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Emelina Bengtsdotter personalgeneralist på telefon 042-32 94 48.

VÅRA VÄRDERINGAR
1

VI TAR HAND OM VARANDRA

Vi bryr oss om varandra och andra – kunder, kollegor och vårt företag. Genom att vara ärliga och visa respekt skapar vi en arbetsplats som är trygg och trevlig för alla. Det ska vara kul att gå till jobbet!
2

VI VILL UTVECKLAS OCH BLI BÄTTRE

Att vara mästare förpliktigar. Genom att hitta nya lösningar på gamla, och nya, utmaningar blir vi framgångsrika och är med och driver branschens utveckling.
3

VI ÄR KOSTNADSMEDVETNA

Varje krona räknas, både för oss och för våra kunder. Vi är medvetna om detta, utan att för den skull kompromissa med kvalitet på något område. Vi är effektiva när vi utför vårt arbete.
4

VI ÄR ENTREPRENÖRER

Vår historia har formats av entreprenörer. Genom att värna vår entreprenörsanda, vara kreativa och innovativa ser vi till att det är vi, och inte våra konkurrenter, som skapar vår framtid.
VÅRA KUNDLÖFTEN