Skip to main content
PROJEKTLEDARE

PROJEKTLEDARE

VERKSAMHETSOMRÅDE SKARABORG

Sveriges största glasmästeri söker nya kollegor!

Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som brinner för glas som material.

De senaste åren har Ryds Glas, verksamma inom byggnadsglas, haft en kraftig tillväxt och är idag marknadsledande i Sverige när det gäller glasmästeritjänster. Koncernen omsätter idag 600 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 460 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Företagets övergripande mål är att skapa en trivsam och säker arbetsplats som attraherar, välkomnar, behåller och utvecklar alla duktiga människor.

Med hjälp av snabba beslutsprocesser, högt i tak och ett vasst erbjudande har vi vuxit till Sveriges ledande glasmästerikedja. Nu behöver vi bli fler. Är du en av de vi söker?

Kravprofil och arbetsuppgifter

Vi söker en Projektledare som kommer ha ansvar för små och stora glasprojekt. Ryds glas kunder är företagskunder, privatkunder och försäkringsbolag. I samråd med Verksamhetschefen kommer du driva och planera projekt genom att både genomföra och se utvecklingsmöjligheter kring kundhantering, offerering, registrering av arbetsorder, beställning av material och fakturering.

Du kommer att arbeta administrativt på kontoret men också åka ut för att följa upp på och kontrollera projekt. Du har erfarenhet från bygg, konstruktion eller glas och kan kontrollera arbetet och stötta glasmästarna med teknisk support. Du följer också upp på projekt och skapar långsiktiga relationer med kunder som en representant för Ryds Glas.

Arbetsplatsen är på anläggningarna i Lidköping och Skövde med Skaraborg som upptagningsområde.

Vi värdesätter kollegor med hög servicekänsla, bra initiativ-förmåga, noggrannhet och med en positiv inställning. Har du dessutom erfarenhet från glas- eller byggbranschen är det ett stort plus!

Kvalifikationer:

  • Strukturerad och organiserad
  • Kommunicera i tal och skrift
  • Planera sin och andras tid
  • Analysera, förstå och utveckla befintlig verksamhet
  • Förmåga att lära och använda digitala verktyg och system
  • Flytande i svenska i både tal och skrift
  • Körkort B

Intresserad? Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Alexander Pfister på telefon 0322-643621 eller alexander.pfister@rydsglas.se.

Sista Ansökan innan den 24 mars 2021. 

VÅRA VÄRDERINGAR
1

VI TAR HAND OM VARANDRA

Vi bryr oss om varandra och andra – kunder, kollegor och vårt företag. Genom att vara ärliga och visa respekt skapar vi en arbetsplats som är trygg och trevlig för alla. Det ska vara kul att gå till jobbet!
2

VI VILL UTVECKLAS OCH BLI BÄTTRE

Att vara mästare förpliktigar. Genom att hitta nya lösningar på gamla, och nya, utmaningar blir vi framgångsrika och är med och driver branschens utveckling.
3

VI ÄR KOSTNADSMEDVETNA

Varje krona räknas, både för oss och för våra kunder. Vi är medvetna om detta, utan att för den skull kompromissa med kvalitet på något område. Vi är effektiva när vi utför vårt arbete.
4

VI ÄR ENTREPRENÖRER

Vår historia har formats av entreprenörer. Genom att värna vår entreprenörsanda, vara kreativa och innovativa ser vi till att det är vi, och inte våra konkurrenter, som skapar vår framtid.
VÅRA KUNDLÖFTEN