Skip to main content
REDOVISNINGSEKONOM

KVALIFICERAD REDOVISNINGSEKONOM

SÖKES TILL HELSINGBORG

Just nu söker vi en kvalificerad Redovisningsekonom till huvudkontoret i Helsingborg.

Som kvalificerad redovisningsekonom arbetar du bland annat med bokföring, bokslutsarbete och koncern redovisning samt stöttar Ekonomichefen i arbetet med rapporter, revision och bokslut.

Ansvarsområden inkluderar bland annat konsolidering och koncernredovisning, utveckla koncernens rutiner och redovisnings-processer och att säkerställa att regelverk efterlevs mm.

Du ska ha kunskap inom:

  • Redovisning
  • Skatterätt
  • Företagsjuridik

Du blir en del av ekonomiavdelningen på idag totalt nio personer och rapporterar till Ekonomichefen. Placering för tjänsten är på huvudkontoret i centrala Helsingborg.

DU HAR
Du har en positiv inställning till förändringar och en mycket god strategisk förmåga. Då Ryds Glas ständigt växer ser vi gärna att du har erfarenhet av M&A. Du har en universitetsutbildning inom ekonomi och minst 5 års arbetslivserfarenhet i redovisnings- och bokslutsarbete.

Varmt välkommen med din ansökan till malin.johansson@rydsglas.se. Eftersom vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Malin Johansson på mail eller på telefon 042-32 94 42.

Sista Ansökan innan den 30 november, 2020

VÅRA VÄRDERINGAR
1

VI TAR HAND OM VARANDRA

Vi bryr oss om varandra och andra – kunder, kollegor och vårt företag. Genom att vara ärliga och visa respekt skapar vi en arbetsplats som är trygg och trevlig för alla. Det ska vara kul att gå till jobbet!
2

VI VILL UTVECKLAS OCH BLI BÄTTRE

Att vara mästare förpliktigar. Genom att hitta nya lösningar på gamla, och nya, utmaningar blir vi framgångsrika och är med och driver branschens utveckling.
3

VI ÄR KOSTNADSMEDVETNA

Varje krona räknas, både för oss och för våra kunder. Vi är medvetna om detta, utan att för den skull kompromissa med kvalitet på något område. Vi är effektiva när vi utför vårt arbete.
4

VI ÄR ENTREPRENÖRER

Vår historia har formats av entreprenörer. Genom att värna vår entreprenörsanda, vara kreativa och innovativa ser vi till att det är vi, och inte våra konkurrenter, som skapar vår framtid.
VÅRA KUNDLÖFTEN