Skip to main content
Skjut- & vikpartier

SLÄPP IN NATUREN MED SKJUT- & VIKPARTIER

Låt inne bli ute genom att skjuta undan väggen så snart vädret tillåter. Eller låt naturen flytta in och låt rummet bli en del av trädgården genom att flytta undan hela väggen med ett vikparti. Som Schüco Partner erbjuder vi ett stort antal skjut- och vikdörrar i aluminium, från oisolerade system för inomhusbruk till superisolerade varianter. Alltid precis som du vill ha dem, måttanpassade för ditt hem.

24 månader delbetalning

FINANSIERING OCH DELBETALNING

Tillsammans med vår partner Resurs Bank erbjuder vi räntefri delbetalning på upp till 24 månader. Läs mer om Ryds Glas Glaskonto.

Att välja skjutdörrslösningar till ditt glasprojekt innebär maximal utsikt, personlig design, utmärkt isolering, smarta säkerhetsfunktioner och god komfort. Dessutom blir vardagsrummet större och naturen kommer närmare. Moderna skjutdörrar är dessutom både säkra och väldigt energieffektiva, året runt.

Välj den perfekta skjutdörrslösningen för ditt hem och din stil.

ÄR DU INTRESSERAD AV SKJUT- & VIKPARTIER?

Kontakta oss

VILKA SKJUTDÖRRSLÖSNINGAR FINNS DET ATT VÄLJA MELLAN?

Schücos skjutdörrar har ett stilrent formspråk som passar alla hustyper. De är moderna och ingjuter en stark premiumkänsla. Den stora öppningen bidrar till ett generöst ljusflöde och ger dessutom en otrolig utsikt. Vilka skjutdörrar passar ditt hem och din livsstil bäst? Valmöjligheterna kring storlek, funktion, färg och tekniska lösningar är många. Panorama, klassisk eller vik, vilken väljer du?

Vy över pool och villa med exklusiva skjutpartier.

PANORAMASKJUTDÖRRAR

Panoramaskjutdörrens slimmade profiler och stora glasytor ger en fantastisk utsikt och allt dagsljus du behöver. Tack vare de starka, smala aluminiumprofilerna går det att konstruera stora glaspartier för maximalt ljusinsläpp. Det här är lösningen som ger extra av allt. Mer utsikt, större öppning och rikligt med dagsljus. Panoramaskjutdörren ger en helt ny känsla av frihet och rymd till din drömvilla. Skjutdörrarna är elegant infällda i väggar, tak och golv. De glider ljudlöst och smidigt, sparar utrymme och är inbrottssäkra. De går enkelt att öppna manuellt och med den automatiska versionen kan du bekvämt öppna via surfplatta, mobil eller med en knapptryckning.

Ta en titt för att inspireras
En man står vid ett stort fönsterparti med skjutdörr, och blickar ut över vattnet.

DEN KLASSISKA SKJUTDÖRREN

En klassisk skjutdörrsdesign som med sin imponerande mångsidighet och bekväma hantering passar till i stort sett varje tänkbart byggprojekt.

Genom att vrida på handtaget lyfts dörren och därefter glider den åt sidan. Den smarta tekniken ”lyft-skjut” gör det enkelt för vem som helst att öppna stora glaspartier utan ansträngning. Den klassiska modellen kan öppnas från vänster, höger eller från mitten. Systemet erbjuder upp till tre spår vilket möjliggör stora öppningsbredder och ett brett utbud av öppningstyper.

Ta en titt för att inspireras
Köksö dukad med vin och middag. i bakgrunden syns ett stort fönsterparti med vikväggar.

DEN PLATSBESPARANDE VIKDÖRREN

Öppna dina vikdörrar fullt ut och förena vardagsrum och terrass till en enda stor, härlig yta. Du väljer själv hur du önskar öppna vikdörrarna: åt höger, vänster eller både och om de ska parkeras in- eller utvändigt. Oavsett vilken öppningstyp du väljer kommer dina vikdörrar att glida ljudlöst längs spår upptill och nedtill. En praktisk lösning är att installera en gångdörr så att du snabbt kan gå in och ut utan att behöva öppna hela vikdörrspartiet.

Ta en titt för att inspireras
VILL DU VETA MER OM SKJUT- OCH VIKPARTIER?   Kontakta oss
ENKELT OCH SMIDIGT ATT VÄLJA SKRÄDDARSYTT
Rådgivning

RÅDGIVNING

Vi går tillsammans igenom dina behov, önskemål och förutsättningar för att hitta den bästa lösningen.

Mätning

MÄTNING

Vi kommer ut till dig och mäter så att det blir korrekt.

Tumme upp

MONTERAT OCH KLART

Vi mäter, levererar, monterar och besiktigar arbetet enligt ett fastställt protokoll när det är klart.

Leverans

LEVERANS

Välj om du vill ha dina glas levererade till oss eller direkt till dig.

Ikon för garanti

GARANTI

Hos oss får du garanti på både arbete och glas.

UTERUM
ÅRET OM

 

läs mer

NYA
FÖNSTER?

 

läs mer

GLASFASAD
OCH GLASTAK

 

läs mer

GLASDÖRRAR
OCH ENTRÉTAK

 

läs mer

GLASRÄCKE
– INNE OCH UTE

 

läs mer

INGLASAD
BALKONG

 

läs mer

VÅRA KUNDLÖFTEN