SMARTA GLAS

GLAS MED EXTRA ALLT

Glas som snabbt växlar från transparent till frostat, glasytor som lyser upp kontorets mörkaste hörn och glaspartier som förvandlas till värmekällor – när du adderar ström i glaset skapas helt nya möjligheter.

Smarta glas gör vardagslivet enklare, skönare och bekvämare. Användningsområdena är många och troligtvis har vi bara sett början – det lanseras hela tiden nya funktioner.

ELUPPVÄRMDA GLAS

FÖRVANDLA GLASPARTIET TILL EN VÄRMEKÄLLA

Eluppvärmda glas skapar en skön inomhusmiljö i rum med stora glaspartier. De används ofta i kontorshus, offentliga byggnader och restauranger, men fungerar lika bra i hemmet. Med värmeglas slipper du problem med kallras och kondens. De kan även ersätta radiatorer och på så sätt skapa mer fri yta.

Värmen kan regleras med termostat och automatiskt öka när utomhustemperaturen sjunker. Tekniken med värmeglas utvecklades först för frysdörrar i livsmedelsbutiker – med uppvärmda glas kan kunderna se varorna tydligt utan att störas av imma eller frost.

TRANSPARENT INTELLIGENS

ADDERA UNIKA FUNKTIONER MED SMARTA SPECIALGLAS

Glas som går från att vara transparent till frostat med en enkel knapptryckning är perfekt för rättssalar, konferensrum och andra platser där du snabbt vill kunna skärma av.

En snygg och iögonfallande inredningsdetalj är glas som fungerar som belysning, men är också ett smart sätt att förvandla ytan längst bak i butiken till en ljus och attraktiv plats.

Använd glasytor för budskapsexponering – ett kreativt sätt att kommunicera i skyltfönster eller att lotsa konferensdeltagare till rätt mötesrum.

VILL DU VETA MER OM SMARTA GLAS?   KONTAKTA OSS
ENKELT OCH SMIDIGT ATT VÄLJA SKRÄDDARSYTT

RÅDGIVNING

Vi går tillsammans igenom dina behov, önskemål och förutsättningar för att hitta den bästa lösningen.

MÄTNING

Vi kommer ut till dig och mäter så att det blir korrekt.

MONTERAT OCH KLART

Vi mäter, levererar, monterar och besiktigar arbetet enligt ett fastställt protokoll när det är klart.

LEVERANS

Välj om du vill ha dina glas levererade till oss eller direkt till dig.

GARANTI

Hos oss får du garanti på både arbete och glas.

ENERGI-
GLAS

 

läs mer

SOLSKYDDS-
GLAS

 

läs mer

SKYDDS- OCH
SÄKERHETSGLAS

 

läs mer

LJUDISOLERAT
GLAS

 

läs mer

BRANDSKYDDS-
GLAS

 

läs mer

VÅRA KUNDLÖFTEN