Skip to main content
SMARTA GLAS

SMARTA GLAS MED EXTRA ALLT

Glas som med en enkelt knapptryck som växlar mellan transparent till helt frostad yta funkar utmärkt för den som vill göra vardagslivet enklare. När man dessutom adderar ström till dessa fönster funkar detta utmärkt till att hålla kallras och kondens borta. Smarta fönster skapar nya möjligheter för dig som privatperson och företagare. Behöver du tips och råd finns våra certifierade glasmästare till hands för en personlig rådgivning. 

Smarta glas gör vardagslivet enklare, skönare och bekvämare. Användningsområdena är många och troligtvis har vi bara sett början – det lanseras hela tiden nya funktioner för att förenkla din vardag. Läs mer om smarta glas nedan!

ÄR DU INTRESSERAD AV SMARTA GLAS?

Kontakta oss

FÖRVANDLA GLASPARTIET TILL EN VÄRMEKÄLLA

Eluppvärmda glas skapar en skön inomhusmiljö i rum med stora glaspartier. De används ofta i kontorshus, offentliga byggnader och restauranger men fungerar lika bra i bostaden. Med smarta värmeglas slipper du problem med kallras och kondens. De kan även ersätta radiatorer och på så sätt skapa mer fri yta.

Värmen kan regleras med termostat och automatiskt öka när utomhustemperaturen sjunker. Tekniken med värmeglas utvecklades först för frysdörrar i livsmedelsbutiker för att dessa uppvärmda glasen skulle göra så att kunderna se varorna tydligt utan att störas av imma eller frost i frys- dörrarna.

ADDERA UNIKA FUNKTIONER MED SMARTA SPECIALGLAS

Glas som går från att vara transparent till frostat med en enkel knapptryckning är perfekt för rättssalar, konferensrum och andra platser där du snabbt vill kunna skärma av utan att behöva använda gardiner och textilier. En snygg och iögonfallande inredningsdetalj i glas som fungerar som belysning, det fungerar även som ett smart sätt att förvandla ytan längst bak i butiken till en ljus och attraktiv plats. 

Använd glasytor för budskap exponering – ett kreativt sätt att kommunicera i skyltfönster eller att lotsa konferensdeltagare till rätt mötesrum. Här kan man enkelt skärma av utan att behöva dra för gardiner och förmörka rummet.

VILL DU VETA MER OM SMARTA GLAS?   KONTAKTA OSS
ENKELT OCH SMIDIGT ATT VÄLJA SKRÄDDARSYTT
Rådgivning

RÅDGIVNING

Vi går tillsammans igenom dina behov, önskemål och förutsättningar för att hitta den bästa lösningen.

Mätning

MÄTNING

Vi kommer ut till dig och mäter så att det blir korrekt.

Tumme upp

MONTERAT OCH KLART

Vi mäter, levererar, monterar och besiktigar arbetet enligt ett fastställt protokoll när det är klart.

Leverans

LEVERANS

Välj om du vill ha dina glas levererade till oss eller direkt till dig.

Ikon för garanti

GARANTI

Hos oss får du garanti på både arbete och glas.

ENERGI-
GLAS

 

läs mer

SOLSKYDDS-
GLAS

 

läs mer

SKYDDS- OCH
SÄKERHETSGLAS

 

läs mer

LJUDISOLERAT
GLAS

 

läs mer

BRANDSKYDDS-
GLAS

 

läs mer

VÅRA KUNDLÖFTEN