Skip to main content

REPARERA & RENOVERA
– VÅRA GLASMÄSTARE HJÄLPER ER

När en glasruta har gått sönder är det viktigt att få hjälp att reparera den trasiga glasrutan direkt för att förhindra vidare skador. Våra certifierade glasmästare byter alla slags glas- allt från vanligt glas till skyddsglas. Våra samarbetspartners inom försäkringar ser till att förenkla er vardag och vid olyckor. Vi samarbetar bland annat med Länsförsäkringar, Folksam, Solid Försäkring, IF och Trygg Hansa. 

Vid byte av ett trasigt fönster kan ni även passa på att uppgradera era fönster till ett utav våra smarta fönster. Vid reparation eller byte kan vi byta era fönster till bland annat skyddsglas, brandskyddsglas, energiglas, solskyddsglas, eller ljudisolerat glas. Oavsett vilket glas som ni har eller söker kan våra glasmästare hjälpa er. Med vår jourtjänst kan vi säkerställa att vi besöker er när ni behöver reparera och renovera era fönster.

TRASIGA GLAS

VÅRA GLASMÄSTERIER ERBJUDER JOURSERVICE DYGNET RUNT!

Ett trasigt glas eller ett trasigt fönster behöver åtgärdas omgående. Ryds glas har 60 glasmästerier över hela landet, från Malmö i söder till Luleå i norr. Tack vare vår stora spridning med verkstäder och glasmästerier över landet kan vi vara på plats snabbt efter att olyckan har varit framme. Till oss kan ni ringa till närsomhelst så fort ett glas behöver repareras eller renoveras. Ta vara på vår rikstäckande jourservice. Läs mer om vår rikstäckande jourservice och hur du gör för att enklast och snabbast få hjälp. 

BYTA ELLER RENOVERA

VÅRA GLASMÄSTARE GER TIPS OCH RÅD

Många hör av sig till oss och frågar om det är bäst att renovera eller byta ut gamla, slitna fönster. För att kunna ge dig rätt råd måste vi först besiktiga dina fönster, men generellt kan man säga att det ofta är fördelaktigt att renovera. Virket i gamla fönster är för det mesta av hög kvalitet och väljer du att kitta om dem och byta glas kan de bli som nya. Läs mer om hur våra glasmästare kan hjälpa er med att renovera fönster.

IMMA ELLER KONDENS

OÖNSKADE DROPPAR PÅ GLASET

Kondens och imma på fönstren är ett vanligt problem. För att kunna rekommendera rätt lösning måste vi veta var kondensen uppstår. Bildas det kondens mellan dina fönster ska du byta till en ny fönsterkassett, men om kondens uppstår på fönsterglasets in- eller utsida är det bäst att koppla en eluppvärmd värmekälla till fönstret. Läs mer om hur våra glasmästare kan hjälpa er med imma och kondens.

VÅRA KUNDLÖFTEN