REPARERA & RENOVERA
– VÅRA GLASMÄSTARE HJÄLPER ER

När en glasruta gått sönder är det viktigt att snabbt få bra hjälp. Våra certifierade glasmästare byter alla slags glas och vi samarbetar bland annat med Länsförsäkringar, Folksam, Solid Försäkring, IF och Trygg Hansa. Tänk på att du vid ett byte även kan passa på att uppgradera dina fönster och till exempel välja smarta energiglas, ljudisolerande glas eller solskyddsglas.

TRASIGA GLAS

VÅRA GLASMÄSTERIER ERBJUDER JOURSERVICE DYGNET RUNT!

Ett trasiga glas eller fönster behöver åtgärdas omgående. Med 51 glasmästerier över hela landet, från Malmö i söder till Skellefteå i norr, kan Ryds Glas snabbt vara på plats när skadan varit framme.
Läs mer om vår rikstäckande jourservice och hur du gör för att enklast och snabbast få hjälp.

BYTA ELLER RENOVERA

VÅRA GLASMÄSTARE GER TIPS OCH RÅD

Många hör av sig till oss och frågar om det är bäst att renovera eller byta ut gamla, slitna fönster. För att kunna ge dig rätt råd måste vi först besiktiga dina fönster, men generellt kan man säga att det ofta är fördelaktigt att renovera. Virket i gamla fönster är för det mesta av hög kvalitet och väljer du att kitta om dem och byta glas kan de bli som nya.
Läs mer om hur våra glasmästare kan hjälpa er med att renovera fönster.

IMMA ELLER KONDENS

OÖNSKADE DROPPAR PÅ GLASET

Kondens och imma på fönstren är ett vanligt problem. För att kunna rekommendera rätt lösning måste vi veta var kondensen uppstår. Bildas det kondens mellan dina fönster ska du byta till en ny fönsterkassett, men om kondens uppstår på fönsterglasets in- eller utsida är det bäst att koppla en eluppvärmd värmekälla till fönstret.
Läs mer om hur våra glasmästare kan hjälpa er med imma och kondens.

VÅRA KUNDLÖFTEN