Skip to main content
SOLSKYDDSGLAS

SVALT PÅ KONTORET MED EFFEKTIVA SOLSKYDDSGLAS

I moderna och välisolerade byggnader är det svårt att hålla temperaturen nere under soliga sommardagar. Våra solskyddsglas släpper in nästan lika mycket ljus som vanligt glas men stänger ute drygt två tredjedelar av den totala solvärmen jämfört med vanliga fönster. Du får ett skönare inomhusklimat utan en klimatanläggning som ständigt står och surrar. För att komplettera så kan du använda solskyddsprodukter så som markiser och persienner där du själv justerar när du behöver extraskydd mot sol och värme. 

SLÄPP IN LJUSET MED SOLSKYDDSGLAS, STÄNG UTE VÄRMEN

Solskyddsglas är ett bra val för både plånbok och miljö. Visste du att det är fyra gånger dyrare att kyla ner ett rum än att värma upp det? 

I en fastighet med stora glaspartier gör solskyddsglas en enorm skillnad. Tack vare avancerad förädlingsteknik har glaset utvecklats till den kanske viktigaste byggkomponenten i det arbetet. Därefter anpassar man arbetet beroende på vad för typ av byggnad glasen ska pryda. Kontor brukar oftast ha ett överskott av värme samtidigt som bostäder tenderar till att ha ett underskott. Oavsett byggnad anpassar våra glasmästare solskyddsglasen så att dessa passar er.

Målsättningen med solskyddsglas är att minska energiförbrukningen samtidigt som man skapar en behaglig miljö inomhus. Vi har ett brett sortiment av glas som ger solskydd och värmeisolerar fönster, dörrar, fasader och takfönster. Solskyddsglas är ett perfekt sätt att skapa en ljus och naturlig inomhusmiljö året om utan några konstigheter.

FÖRDELAR MED SOLSKYDDSGLAS

  • För bästa resultat i din bostad, kontor eller arbetsplats så komplettera fönstren med extra solskydd så som markiser eller persienner. 
  • Värna om miljön och minska energiförbrukningen med solskyddsglas.
  • Värmeisolera fönster, dörrar, fasader och takfönster för att skapa en behaglig inomhusmiljö för din boplats, ditt kontor eller arbetsplats.

ÄR DU INTRESSERAD AV SOLSKYDDSGLAS?

Kontakta oss
VILL DU VETA MER OM SOLSKYDDSGLAS?   Kontakta oss
ENKELT OCH SMIDIGT ATT VÄLJA SKRÄDDARSYTT
Rådgivning

RÅDGIVNING

Vi går tillsammans igenom dina behov, önskemål och förutsättningar för att hitta den bästa lösningen.

Mätning

MÄTNING

Vi kommer ut till dig och mäter så att det blir korrekt.

Tumme upp

MONTERAT OCH KLART

Vi mäter, levererar, monterar och besiktigar arbetet enligt ett fastställt protokoll när det är klart.

Leverans

LEVERANS

Välj om du vill ha dina glas levererade till oss eller direkt till dig.

Ikon för garanti

GARANTI

Hos oss får du garanti på både arbete och glas.

ENERGI-
GLAS

 

läs mer

SKYDDS- OCH
SÄKERHETSGLAS

 

läs mer

LJUDISOLERAT
GLAS

 

läs mer

BRANDSKYDDS-
GLAS

 

läs mer

SMARTA
GLAS

 

läs mer

VÅRA KUNDLÖFTEN