Skip to main content

TILLSAMMANS FÖR EN GRÖNARE UTSIKT!

Med våra glasmästare är du alltid i trygga händer, för bäst på glas blir man bara med några av landets skickligaste glasmästare. Därför är samtliga auktoriserade enligt MTK. För oss är det givet – vi ser till att du får rätt glas, på rätt plats, på rätt sätt. Med 60 glasmästerier runt om i hela landet har vi möjlighet att vara företagets, privatkundens och offentlig verksamhetens lokala glasmästeri. Och det är i detta som vår stolthet och styrka ligger – kombinationen av varje glasmästares yrkeskunnande, det lokala glasmästeriets närhet till kunden och den samlade kraften, erfarenheten och kompetensen i det större bolaget. Därför är det viktigt för oss att alla våra leverantörer och partners har lika högt ställda ambitioner och krav som vi har.

I vår uppförandekod informerar vi om vad vi kräver av dig som leverantör och partner för att vi tillsammans ska kunna skapa grönare utsikter både ekonomiskt, socialt och miljömässigt.

Vill du veta mer om vilka krav och hur det är att samarbeta med Ryds Glas hör av dig till vår Inköpschef:
Christer Rydberg

christer.rydberg@rydsglas.se

STORLEK DRIVER GRÖN OMSTÄLLNING

VÅR UPPFÖRANDEKOD 2023

Vi har som mål att alltid kunna leverera det våra kunder har behov av och drömmer om. Som tjänstebolag är det otroligt viktigt att välja rätt inköpspartners men också att säkra vår leveranssäkerhet genom att ha tillräckligt många leverantörer. Om vi ska kunna hålla en jämn kvalitet och leverera på våra hållbarhetsmål är det viktigt att våra leverantörer lever som vi lär.

Klicka för att ladda ner vår uppförande kod som PDF.

VÅRA KUNDLÖFTEN