Skip to main content

LJUDISOLERAT GLAS, ENERGIGLAS ELLER HÄRDAT GLAS?
– VÅRA GLASMÄSTARE HJÄLPER ER

Idag är glas så mycket mer än bara en transparent yta. Genom att välja specialglas kan du addera en massa smarta funktioner till ditt fönster, din glasfasad eller ditt glastak. Våra erfarna glasmästare ger gärna tips och råd om hur du kan förändra ditt hem och din vardag med allt från ljudisolerande glas till värmebesparande energiglas.

ENERGIGLAS

ENERGIGLAS ÄR BRA FÖR BÅDE PLÅNBOK OCH MILJÖ

Visste du att du kan sänka värmekostnaden rejält bara genom att byta fönster? Energiglas släpper in solvärmen samtidigt som de ser till att rumsvärmen stannar kvar inomhus. Temperaturen stiger utan att du behöver öka värmen, och du slipper dessutom problem med kondens på insidan av dina fönster.
Läs mer om hur våra glasmästare kan hjälpa er med energiglas.

SOLSKYDDSGLAS

SOLSKYDDSGLAS STÄNGER UTE VÄRMEN

Våra effektiva solskyddsglas stänger ute två tredjedelar av solvärmen. Det ger dig ett skönt och behagligt inomhusklimat, samtidigt som det sänker kostnaderna för nedkylning rejält. Solskyddsglas kan användas i allt från fönster och dörrar till fasader och takfönster.
Läs mer om hur våra glasmästare kan hjälpa er med solskyddsglas.

SKYDDS- & SÄKERHETSGLAS

SKYDDSGLAS OCH SÄKERHETSGLAS FÖR UTSATTA YTOR

Härdat säkerhetsglas är mycket starkare än vanligt glas och ska användas på alla ytor där det kan finnas risk för skador, som i lågt sittande fönster, fönsterdörrar och glasräcken. Skyddsglas rekommenderas till platser där det finns risk för inbrott, vandalism och beskjutning.
Läs mer om hur våra glasmästare kan hjälpa er med skydds- och säkerhetsglas.

LJUDISOLERAT GLAS

LJUDISOLERADE GLAS TAR BORT STÖRANDE LJUD OCH BULLER

Ljudisolerade glas är perfekt för konferensrum, arbetsrum och klassrum, men också för ditt hem. Du kan använda det i alla glasade ytor: fönster, fasader, glasdörrar, mellanväggar och glaspartier.
Läs mer om hur våra glasmästare kan hjälpa er med ljudisolerade glas.

BRANDSKYDDSGLAS

BRANDSKYDDSGLAS SKYDDAR MOT RÖK OCH ELD

På arbetsplatser, butiksgallerior, skolor och andra platser där många människor vistas är det viktigt med effektivt brandskydd. Våra glasmästare tar fram en skräddarsydd lösning för just dina behov och kan även komplettera med glas som har andra funktioner, till exempel ljudisolerade glas och skyddsglas.
Läs mer om hur våra glasmästare kan hjälpa er med brandskyddsglas.

SMARTA GLAS

SMARTA SPECIALGLAS FÖR HEM OCH KONTOR

Eluppvärmda glas, glas som växlar mellan transparent och frostad yta och glas som du kan använda för att exponera budskap – det finns många smarta specialglas att välja mellan. Nya funktioner lanseras hela tiden.
Läs mer om hur våra glasmästare kan hjälpa er med smarta glas.

VÅRA KUNDLÖFTEN