Skip to main content
KONTAKTSKYDD

MINSKA RISKERNA MED KONTAKTSKYDD OCH AVSKÄRMNINGSGLAS

Många arbetar på platser där kontakten med människor är stor. Ett bra exempel butiker, kundmottagningar, caféer och restauranger. Kontaktskydd och avskärmningsglas  är vad som skyddar besökare, kunder och personal vid kassor och betalstationer mot smittor och virusspridning. Ett kontaktskydd kommer i glas eller plast och minskar risken för smittspridning och skapar samtidigt en tryggare arbetsplats för både personal och besökare. Beroende på behov och önskemål kan man välja om man vill använda glas eller plast. Avskärmningsglas ska både vara effektiva och enkla att använda sig av, dem ska även vara flexibla vilket gör att dem är enkla att plocka ner och att sätta upp.Hos oss kan du beställa dina kontaktskydd i glas för att minska riskerna. Tillsammans kan vi se till att minska spridning av smittor och se till att skydda varandra med hjälp av kontaktskydd.

SKRÄDDARSYTT OCH FUNKTIONSTESTAT

Hos oss kan du måttbeställa alla typer av glas och vi designar dem helt och hållet efter dina behov och önskemål. Våra glasmästare levererar och monterar och när arbetet är klart funktionstestar våra glasmästare alltid på plats för att säkerställa att allt funkar precis som det ska. Hör av er redan idag till oss för att beställa kontaktskydd/avskärmningsglas, vi finns alltid tillgängliga!

ÄR DU INTRESSERAD AV KONTAKTSKYDD OCH AVSKÄRMNINGSGLAS?

Kontakta oss
24 månader delbetalning

FINANSIERING OCH DELBETALNING

Tillsammans med vår partner Resurs Bank erbjuder vi räntefri delbetalning på upp till 24 månader. Läs mer om Ryds Glas Glaskonto.

PORTABLA KONTAKTSKYDD

GÖR LIVET BÄTTRE FÖR DE DRABBADE

Många är drabbade både privat och i sitt yrkesliv. Vissa drabbas hårt ekonomiskt och vissa lever i total isolering från familj och vänner. Ryds Glas kan hjälpa till att göra livet bättre för personer i vissa riskgrupper.
Ett portabelt kontaktskydd i glas eller plast minskar risken för smittspridning och ökar tryggheten – dessutom kan många börja ha social kontakt igen.

VILL DU VET MER OM OLIKA TYPER AV KONTAKTGLAS?   KONTAKTA OSS
ENKELT OCH SMIDIGT ATT VÄLJA SKRÄDDARSYTT
Rådgivning

RÅDGIVNING

Vi går tillsammans igenom dina behov, önskemål och förutsättningar för att hitta den bästa lösningen.

Mätning

MÄTNING

Vi kommer ut till dig och mäter så att det blir korrekt.

Tumme upp

MONTERAT OCH KLART

Vi mäter, levererar, monterar och besiktigar arbetet enligt ett fastställt protokoll när det är klart.

Leverans

LEVERANS

Välj om du vill ha dina glas levererade till oss eller direkt till dig.

Ikon för garanti

GARANTI

Hos oss får du garanti på både arbete och glas.

UTERUM
ÅRET OM

 

läs mer

TAKFÖNSTER

 

läs mer

GLASFASAD
OCH GLASTAK

 

läs mer

GLASDÖRRAR
OCH ENTRÉTAK

 

läs mer

GLASRÄCKE
– INNE OCH UTE

 

läs mer

INGLASAD
BALKONG

 

läs mer

VÅRA KUNDLÖFTEN