Skip to main content
TRASIGA GLAS

VÅRA GLASMÄSTARE HJÄLPER DIG ATT BYTA TRASIGA FÖNSTER EFTER KONSTENS ALLA REGLER

När olyckan varit framme är vi snabbt på plats och hjälper dig att reparera eller byta en skadad glasruta. Våra certifierade glasmästare byter allt från trasiga vanligt fönsterglas till stora butiksrutor, glastak och metallpartier. Inga problem är för komplicerade för oss när det gäller byte av glas. Låt oss reparera din trasiga fönsterruta genast vid skadans gång för att skadan inte ska ställa till vardagen allt för mycket. Glöm inte att ni även kan byta ut den trasiga fönsterrutan till några av våra smarta glas. Läs mer om energiglas, solskyddsglas, brandskyddsglas och säkerhetsglas för att veta mer om vad som passar er.

24H GLASJOUR – DYGNET RUNT, ÅRET RUNT, LANDET RUNT

Du kan ringa oss när som helst, dygnet runt för reparation av fönster och glas. Vi svarar alltid. När det gäller akuta uppdrag har vi en rikstäckande jourservice. Ta gärna mått på fönstret innan du kontaktar oss så sparar vi tid. Du når oss på 020-80 80 00.

GLÖM INTE KONTAKTA DITT FÖRSÄKRINGSBOLAG

Anmäl alltid alla skador direkt till ditt försäkringsbolag. Du kan ge oss ditt skadenummer så ser vi till att sköta all kontakt med försäkringsbolaget och det enda vi fakturerar dig är kostnaden för självrisken. Vi samarbetar med bland annat med Folksam, Solid försäkring och Trygg hansa. Allt för att du ska känna dig trygg.

VI SAMARBETAR MED FÖLJANDE FÖRSÄKRINGSBOLAG
TRYGGHETSAVTAL

Vårt trygghetsavtal är gratis och ger dig som företagare lägre pris, ännu bättre service och användbar statistik.

LÄS MER
TECKNA AVTAL

Vi kontaktar dig gärna och berättar mer. Fyll i e-post och ditt mobilnummer.

Till formulär
Support ikon
GLASJOUR
DYGNET RUNT

MÄSTARE PÅ GLASETS MÖJLIGHETER

KONDENS MELLAN FÖNSTREN

 

läs mer

RENOVERA FÖNSTER

 

läs mer

VÅRA KUNDLÖFTEN
Hjälp vid glasskada
Ring eller maila - vi har glasjour dygnet runt
020-80 80 00