TRASIGA GLAS

VÅRA GLASMÄSTARE HJÄLPER DIG ATT BYTA TRASIGA FÖNSTER EFTER KONSTENS ALLA REGLER

När olyckan varit framme är vi snabbt på plats och hjälper dig att reparera eller byta en skadad glasruta. Våra certifierade glasmästare byter allt från trasiga vanligt fönsterglas till stora butiksrutor, glastak och metallpartier. Inga problem är för komplicerade för oss när det gäller byte av glas. Låt oss reparera din trasiga fönsterruta genast vid skadans gång för att skadan inte ska ställa till vardagen allt för mycket. Låter du dina trasiga fönster vara utan reparation under en längre tid kan det leda till ytterligare skador. För att slippa dröja kan du nå oss dygnet runt, vår glasjour är öppet för dig som vill åtgärda dina skador meddetsamma. Glöm inte att du alltid kan uppgradera dina fönster vid renovering om du skulle vilja det. Byt till några av våra smarta glas för att förenkla vardagen och för att upptäcka hur smarta glas kan förändra ditt hem. Våra glasmästare kan hjälpa dig att byta till energiglas, solskyddsglas, brandskyddsglas, ljudisolerande glas och säkerhetsglas. För mer information om våra olika olika typer av glas är du välkommen att kontakta oss. 

24H GLASJOUR – DYGNET RUNT, ÅRET RUNT, LANDET RUNT

Du kan ringa oss när som helst, dygnet runt för reparation av fönster och glas. Vi svarar alltid. När det gäller akuta uppdrag har vi en rikstäckande jourservice. Vi uppmuntrar er gärna till att ta mått på fönstret innan du kontaktar oss så sparar vi tid. Har du inte möjlighet kommer vi gärna ut och mäter för att få exakta mått. Du når oss alltid på 020-80 80 00.

GLÖM INTE KONTAKTA DITT FÖRSÄKRINGSBOLAG

Anmäl alltid alla skador direkt till ditt försäkringsbolag. Du kan ge oss ditt skadenummer så ser vi till att sköta all kontakt med försäkringsbolaget och det enda vi fakturerar dig är kostnaden för självrisken. Vi samarbetar med bland annat Länsförsäkringar, Folksam, Solid Försäkring, IF och Trygg Hansa. Allt för att du ska känna dig trygg.

VI SAMARBETAR MED FÖLJANDE FÖRSÄKRINGSBOLAG
TRYGGHETSAVTAL

Vårt trygghetsavtal är gratis och ger dig som företagare lägre pris, ännu bättre service och användbar statistik.

LÄS MER
TECKNA AVTAL

Vi kontaktar dig gärna och berättar mer. Fyll i e-post och ditt mobilnummer.

Till formulär
GLASJOUR
DYGNET RUNT

020-80 80 00

MÄSTARE PÅ GLASETS MÖJLIGHETER

KONDENS MELLAN FÖNSTREN

 

läs mer

RENOVERA FÖNSTER

 

läs mer

VÅRA KUNDLÖFTEN