Skip to main content
UTERUM

NJUT AV DITT UTERUM ÅRET OM

Att bygga eller isolera ett uterum kan förändra vardagslivet rejält. Plötsligt blir du oberoende av vädret och kan njuta av natur, ljus och rymd större delen av året. Du väljer själv hur lång utesäsongen ska vara – med våra vinterisolerade glaspartier behöver den aldrig ta slut. En kopp kaffe eller te varje morgon i uterummet kan förgylla vilken dag som helst oavsett väder och vind med isolerade glasytor.

Våra glasmästare skräddarsyr alla lösningar och skapar precis den ute-dröm du vill ha. Vi hjälper dig gärna redan i idéfasen – kontakta oss så kommer våra glasmästare och ger råd på plats, för din bekvämlighet.

Inspireras av våra Uterum
24 månader delbetalning

FINANSIERING OCH DELBETALNING

Tillsammans med vår partner Resurs Bank erbjuder vi räntefri delbetalning på upp till 24 månader. Läs mer om Ryds Glas Glaskonto.

ÄR DU INTRESSERAD AV UTERUM?

Kontakta oss

REGNSÄKRA FIKAN

Duka upp till midsommarfest utan att snegla på SMHI-appen och låt utemöblernas dynor ligga kvar trots att sommarregnet hänger i luften. Med ett inglasat uterum slipper du allt från regn och vind till envisa myggor och kan njuta av den svenska sommaren fullt ut.

Ett uterum av det här slaget ställer inte så höga krav på isolering – ofta räcker det med vanligt härdat fönsterglas eller energiglas. Våra vikpartier och skjutdörrar är tillverkade i aluminium vilket gör dem lika lättskötta som snygga. Mått och färg bestämmer du helt själv och du kan även välja om du vill ha klassiskt raka eller elegant rundade profiler.

Uterum sommar information

NJUT AV DITT UTERUM ÄVEN INPÅ HÖSTEN

Flytta ut när vintergäcken blommar och stanna kvar en bra bit in på hösten. Den svenska sommaren är underbar men alldeles för kort. Ett isolerat uterum eller en inglasad altan som klarar lite lägre temperaturer är en verklig investering i livskvalitet.

För att få en jämn och behaglig temperatur i uterummet rekommenderar vi att du isolerar grunden. Med vikpartier och skjutdörrar i aluminium får du en hållbar och underhållsfri konstruktion som gör utomhuslivet lika enkelt som behagligt. Mått och färg bestämmer du själv, såklart.

Uterum - vår, sommar, höst

NÄR UTE BLIR INNE

Njut av höststormarna på första parkett och fira jul med 100% vinterkänsla. Med ett välisolerat uterum öppnar sig helt nya möjligheter – ofta blir det familjens favoritrum som används lika mycket året om. En extra yta med ljus, rymd och nära kontakt till naturen.

Med Schücos välisolerade vikpartier och skjutdörrar skapar du ett uterum med behaglig inomhustemperatur även under årets kallaste dagar. Profilerna beställs alltid efter mått och det finns flera varianter att välja mellan. Färgen bestämmer du och du kan även ha olika kulörer in- och utvändigt. Du kan alltid fråga oss om råd redan i ide-fasen, våra glasmästare kommer ut till er!

Uterum - helår
VILL DU VETA MER OM UTERUM?   KONTAKTA OSS
ENKELT OCH SMIDIGT ATT VÄLJA SKRÄDDARSYTT
Rådgivning

RÅDGIVNING

Vi går tillsammans igenom dina behov, önskemål och förutsättningar för att hitta den bästa lösningen.

Mätning

MÄTNING

Vi kommer ut till dig och mäter så att det blir korrekt.

Leverans

LEVERANS

Välj om du vill ha dina glas levererade till oss eller direkt till dig.

Tumme upp

MONTERAT OCH KLART

Vi mäter, levererar, monterar och besiktigar arbetet enligt ett fastställt protokoll när det är klart.

Ikon för garanti

GARANTI

Hos oss får du garanti på både arbete och glas.

NYA
FÖNSTER?

 

läs mer

TAKFÖNSTER

 

läs mer

GLASFASAD
OCH GLASTAK

 

läs mer

GLASDÖRRAR
OCH ENTRÉTAK

 

läs mer

GLASRÄCKE
– INNE OCH UTE

 

läs mer

INGLASAD
BALKONG

 

läs mer

VÅRA KUNDLÖFTEN