UTERUM

NJUT AV DITT UTERUM ÅRET OM

Att bygga eller isolera ett uterum förändrar vardagslivet rejält. Plötsligt blir du oberoende av vädret och kan njuta av natur, ljus och rymd större delen av året. Du väljer själv hur lång utesäsongen ska vara – med våra vinterisolerade glaspartier behöver den aldrig ta slut.

På Ryds Glas skräddarsyr vi alla lösningar och skapar precis den utedröm du vill ha. Och vi hjälper dig gärna redan i idéfasen – kontakta oss så kommer vi ut och ger råd på plats.

FINANSIERING

Tillsammans med vår partner Resurs Bank erbjuder vi räntefri delbetalning på upp till 24 månader. Läs mer om Ryds Glas Glaskonto.

UTERUM SOMMAR

REGNSÄKRA FIKAN

Duka upp till midsommarfest utan att snegla på SMHI-appen och låt utemöblernas dynor ligga kvar trots att sommarregnet hänger i luften. Med ett inglasat uterum slipper du allt från regn och vind till envisa myggor, och kan njuta av den svenska sommaren fullt ut.

Ett uterum av det här slaget ställer inte så höga krav på isolering – ofta räcker det med vanligt härdat fönsterglas eller energiglas. Våra vikpartier och skjutdörrar är tillverkade i aluminium, vilket gör dem lika lättskötta som snygga. Mått och färg bestämmer du, och du kan också välja om du vill ha klassiskt raka eller elegant rundade profiler.

UTERUM VÅR/SOMMAR/HÖST

NJUT LÄNGRE

Flytta ut när vintergäcken blommar och stanna kvar en bra bit in på hösten. Den svenska sommaren är underbar, men alldeles för kort. Ett isolerat uterum eller en inglasad altan som klarar lite längre temperaturer är en verklig investering i livskvalitet.

För att få en jämn och behaglig temperatur i uterummet rekommenderar vi att du isolerar grunden. Med vikpartier och skjutdörrar i aluminium får du en hållbar och underhållsfri konstruktion som gör utomhuslivet lika enkelt som behagligt. Mått och färg bestämmer du själv, såklart.

UTERUM VINTER/HELÅR

NÄR UTE BLIR INNE

Njut av höststormarna på första parkett och fira jul med 100% vinterkänsla. Med ett välisolerat uterum öppnar sig helt nya möjligheter – ofta blir det familjens favoritrum som används lika mycket året om. En extra boyta med ljus, rymd och nära kontakt till naturen.

Med Schücos välisolerade vikpartier och skjutdörrar skapar du ett uterum med behaglig inomhustemperatur även under årets kallaste dagar. Profilerna måttbeställs och det finns flera varianter att välja mellan. Färgen bestämmer du, och du kan ha olika kulörer in- och utvändigt.

VILL DU VETA MER OM UTERUM?   KONTAKTA OSS
ENKELT OCH SMIDIGT ATT VÄLJA SKRÄDDARSYTT

RÅDGIVNING

Vi går tillsammans igenom dina behov, önskemål och förutsättningar för att hitta den bästa lösningen.

MÄTNING

Vi kommer ut till dig och mäter så att det blir korrekt.

MONTERAT OCH KLART

Vi mäter, levererar, monterar och besiktigar arbetet enligt ett fastställt protokoll när det är klart.

LEVERANS

Välj om du vill ha dina glas levererade till oss eller direkt till dig.

GARANTI

Hos oss får du garanti på både arbete och glas.

NYA
FÖNSTER?

 

läs mer

TAKFÖNSTER

 

läs mer

GLASFASAD
OCH GLASTAK

 

läs mer

GLASDÖRRAR
OCH ENTRÉTAK

 

läs mer

GLASRÄCKE
– INNE OCH UTE

 

läs mer

INGLASAD
BALKONG

 

läs mer

VÅRA KUNDLÖFTEN