OM RYDS GLAS

VI ÄLSKAR GLAS – OCH DET HAR VI GJORT I DRYGT 70 ÅR

På Ryds Glas har vi arbetat med glas i drygt 70 år. Företaget startades av Erik Ryd i Sundsvall 1947, och när sönerna Georg och Leif tog över började verksamheten expandera. Idag är vi Sveriges ledande glasmästerikedja, med glasmästerier över hela landet. Vårt huvudkontor hittar du i Helsingborg.

FRÅN MALMÖ TILL SKELLEFTEÅ

Ryds Glas har 43 olika verkstäder och vi hjälper dig var du än befinner dig – från Malmö i söder till Skellefteå i norr. All vår personal är utbildad och alla våra glasmästerier är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade genom ISO 9001, ISO 14001 och AFS 2001. Det betyder att du alltid är i trygga händer när du anlitar oss.

VÅR VERKSAMHETSPOLICY
RYDS GLAS ÅTAGANDE FÖR MILJÖN
1

VÅRA BILAR

När vi skaffar nya service- eller lånebilar ska den nya bilen ha lägre miljöpåverkan än den gamla, därför prioriterar vi bilar med låg bränsleförbrukning och/eller bilar som går på alternativa bränslen.
2

KEMIKALIER

Vi har en årlig översyn över de kemikalier som används, med syfte att hitta mer miljöanpassade alternativ.
3

FÖRBRUKNINGSVAROR

Att hushålla med naturresurser både energi och förbrukningsvaror är en naturlig del i vårt arbete. Finns miljöalternativ och de uppfyller våra kvalitetskrav, så väljer vi detta i första hand.
4

AVFALL

Vi strävar efter att minska de avfallsmängder som uppstår och det avfall som ändå uppstår källsorteras.
RYDS GLAS ÅTAGANDE FÖR KVALITET
1

SERVICE

Våra kunder ska uppleva en god servicenivå, vilket vi uppnår genom ett trevligt bemötande och tillgänglighet.
2

KVALITETSKONTROLL

För att säkerställa kvaliten på vårt arbete, utför vi dokumenterade kvalitetskontroller på utfört arbete.
3

KOMPETENT PERSONAL

Vi ställer höga krav på personalens kompetens och arbetar därför kontinuerligt med kompetensutveckling. Vi garanterar att inom organisationen finns det alltid personal som har kompetens att utföra den typ av arbete som kunden efterfrågar.
4

KRAV PÅ VÅR VERKSAMHET

Vi följer gällande miljöförfattningar samt andra relevanta intressentkrav som ställs på vår verksamhet. Vi är en lärande organisation som lär oss av de avvikelser som inträffar med målsättningen att förhindra att de inträffar igen.
RYDS GLAS STOLT MEDLEM I HÅLL NOLLAN   Läs mer
SIFFROR VI ÄR STOLTA ÖVER

72

ÅRS ERFARENHET

410

ANSTÄLLDA

43

GLASMÄSTERIER
VÅRA KUNDLÖFTEN