BILGLAS

VI BYTER ÄVEN BILGLAS OCH REPARERAR STENSKOTT

På våra kombianläggningar kan du byta bilglas och reparera stenskott. Beroende på skadans storlek kan vi antingen reparera rutan eller byta ut den. När det gäller stenskott är det viktigt att laga det så fort som möjligt, annars finns risken att skadan blir större och större skador kostar oftast mer. Att vara snabb är smart, för både plånbok och miljö. Vill du boka en tid klicka här.

VAD KOSTAR DET?

Har du en hel- eller halvförsäkring betalar du normalt självrisken, och ditt försäkringsbolag resten. Hör av dig till oss, så hjälper vi dig, både med rutan och försäkringsbolaget.

LAGA STENSKOTT

VI RÄDDAR DIN VINDRUTA

Ett stenskott kan vara början till en spricka i din vindruta. Därför är det viktigt att laga stenskottet så snabbt som möjligt, annars kan det hända att du behöver byta hela vindrutan. Ett gammalt stenskott har dessutom sämre förutsättningar att bli perfekt, så vänta inte för länge med att höra av dig till oss. Att laga ett stenskott tar ca en halvtimme.

BYTE AV VINDRUTA

RÄTT RUTA, RÄTT MONTERAD OCH RÄTT KALIBRERAD

Om vindrutan är sprucken, har fler än tre stenskott eller om stenskottet är placerat mindre än 5 cm från fönsterkanten så behöver rutan bytas. En spricka i vindrutan försämrar både sikt och säkerhet. Därför är det viktigt att byta rutan så fort skadan upptäcks. På Ryds Glas har vi bilrutor för alla bilmärken och årsmodeller: oavsett om det gäller ny vindruta, bakruta eller sidoruta.

I moderna bilar är vindrutan ofta utrustad med kameror och sensorer som har centrala säkerhetsfunktioner. På Ryds Glas har vi specialutbildad personal som ser till att kalibreringen sker på rätt sätt för just din bil.

FRI LÅNEBIL ELLER ELCYKEL

Och skulle du behöva en lånebil eller elcykel under tiden vi byter ruta, så bjuder vi på det!

VILL DU BOKA EN TID?   KLICKA HÄR
VÅRA KUNDLÖFTEN