Därför ska du välja oss!

Ryds glas är ett modernt glasmästeri med ett stort produktutbud, vi utför reperationsglasning, serviceglasning och ny glasning, dessa är våra huvudområden men vi levererar och monterar även kompletta trä-, stål- eller aluminiumpartier i system Traryd, Schüco eller SAPA. T.ex. Entré dörrar, kontorsdörrar, glasfasader, skärmtak och räcken. Andra områden som vi arbetar med är alla former av inredningsglas till butiker och egna hem. Det kan vara allt ifrån färgade och blästrade glas för köket till färdiga inredningar i butiker med hyllor och glaspartier.
Ryds Glas Fastighetstidningen

Bästa samarbetspartnern

Ryds glas som samarbetspartner skall stå för god rådgivning vid materialval och montage. Allt för att rätt glas och material, med hänsyn till personsäkerhet, energieffektivisering skall ge en god långsiktig ekonomisk lösning. Vi skall även kunna stå för montage som gärna överträffar kundens krav både i kvalité och kostnadseffektivitet. För att uppnå våra mål så utbildas vår personal kontinuerligt i både montage och glasrådgivning. Våra resurser är stora då vi har tillgång till personal över hela landet, men ändå har kvar känslan för kunden genom våra lokala glasmästerier.

Rikstäckande

Ryds Glas Fredrik Rikstäckande

Vi är rikstäckande, våra glasmästerier har idag den största geografiska spridningen av alla kedjor. Förutom våra 30 egna glasmästerier har vi samarbetsavtal med ytterligare 17 stycken, för att se till att vi finns i hela Sverige. Detta gör att vi alltid finns nära våra kunder och uppdragsgivare för vi tror starkt på den personliga relationen och det personliga mötet.

Våra rikskunder

Vår ambition

Vår ambition är att vår kund skall kunna få en leverantör för hela sitt arbete, oavsett om det gäller inbrott, skadegörelse eller nymontage, så skall vi med egna montörer eller kontrollerade underentreprenörer kunna utföra ett komplett färdigt arbete. Vi är professionella yrkesmänniskor och specialister på glas och dess kringprodukter.

Jourtelefon årets alla dagar 020-80 80 00

Vi ger dig service dygnet runt, för de arbeten som inträffar utanför ordinarie arbetstid har Ryds Glas en jourservice som är rikstäckande. Ett samarbete mellan dig och Ryds Glas innebär att du alltid kan nå ditt närmsta glasmästeri via vår kundtjänst på 020-80 80 00. Vill du kontakta kundtjänst med riktad e-post väljer du kund@rydsglas.se E-posten hanteras av kundtjänst som förmedlar ut frågan till närmsta Ryds Glasmästeri. Kom ihåg på 020- 80 80 00 svara vi alltid dygnet runt och året runt.

Serviceavtal & Riksavtal

Ryds Glas är ett ledande glasmästeri lokaliserat på ett 50 tal orter. Våra glasexperter är oavsett väderlek och tidpunkt alltid på plats och löser dina problem. Skaffa ett serviceavtal med oss så får du bättre priser, snabbare service, återkoppling inom 2 timmar och uppföljning på alla arbeten. Vi erbjuder även års-statistik för att du lätt skall kunna ha kontroll på alla glasarbeten.

Kontakta vår rikskundsansvarig Thomas Sjölund på rikskund@rydsglas.se .

Kontakta oss

Behöver du expertråd? Har du trasiga fönster och behöver reparation? Hör av dig till oss så hjälper vi dig med fönsterlösningar samt offert.

Välj din närmaste verkstad (obligatorisk)

Ditt namn (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Ditt meddelande