Nå oss dygnet runt på 020-80 80 00

Har du fått en glasskada? Oavsett om du behöver reparation eller byte av skadad glasruta så finns vi på plats direkt. Vi använder ett flertal fullt utrustade servicebilar för vår jourverksamhet. Våra välutbildade och certifierade montörer garanterar säkra montage och byter vanliga fönsterglas till stora butiksrutor, metallpartier och glastak.

Jourtelefon årets alla dagar 020-80 80 00

Vi ger dig service dygnet runt, för de arbeten som inträffar utanför ordinarie arbetstid har Ryds Glas en jourservice som är rikstäckande. Ett samarbete mellan dig och Ryds Glas innebär att du alltid kan nå ditt närmsta glasmästeri via vår kundtjänst på 020-80 80 00. Vill du kontakta kundtjänst med riktad epost väljer du kund@rydsglas.se E-posten hanteras av kundtjänst som förmedlar ut frågan till närmsta Ryds Glasmästeri. Kom ihåg på 020- 80 80 00 svara vi alltid dygnet runt och året runt.

Ryds Glas Fredrik Glasmästare

Vi samarbetar med ditt försäkringsbolag

Vi har en ständig kontakt med alla försäkringsbolag där vi informerar skadereglerare om våra tjänster. Du som kund skall alltid känna dig trygg när du vänder dig till oss. Vi sköter kontakten med försäkringsbolaget, du betalar bara självrisken till oss, allt för att det skall vara så enkel som möjligt för dig. Vill du själv kontakta försäkringsbolaget kommer vi bara vilja ha skadenummer, namn och adress av dig för att kunna reparera och färdigställa din skada.

Ryds Glas Sprucken Ruta

Kontakta oss

Behöver du råd och hjälp med glas? Hör av dig till oss!

Välj din närmaste verkstad (obligatorisk)

Ditt namn (obligatorisk)

Postnummer (obligatorisk)

Ort (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Ditt meddelande