Skip to main content
EKONOMIASSISTENT

EKONOMIASSISTENT

HUVUDKONTORET, HELSINGBORG

Ekonomiassistent till Ryds Glas

Vi letar efter en fenomenal ekonomiassistent till vårt härliga gäng på ekonomiavdelningen.  Om du brinner för kund- och leverantörsreskontra, gillar att ha många kontaktytor både internt så väl som externt och vill bidra i olika utvecklingsprojekt, då kan du vara vår nästa kollega.

Ryds Glas är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas! Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är idag Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Du gör!

Vi söker dig som har bred erfarenhet av ekonomiarbete, gärna ifrån större bolag inom byggsektorn där du har arbetat med stora flöden. Du gillar att ha mycket kontakt med kunder och förstår därför hur viktigt det är med en fantastisk service.

Som ekonomiassistent blir du en del i ett team med åtta kollegor, där ni tillsammans bidrar till att utveckla Ryds Glas ekonomifunktion. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inom kund- och leverantörsreskontra. Du kommer också vara med i olika utvecklingsprojekt som bidrar till nya lösningar och förbättrade processer. Likaså hjälper du våra verksamhetschefer i ekonomifrågor. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i centrala Helsingborg och rapportering sker till ekonomichef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kontera leverantörsfakturor
  • Fakturering
  • Avstämningar
  • Hantering av anläggningsregister
  • Ta fram betalningsförslag
  • Bistå med service och vägledning via telefon och mejl
  • Övriga vanligt förekommande ekonomirelaterade arbetsuppgifter

Du har!

Som person är du prestigelös, noggrann och strukturerad. Att du är ett flockdjur och gillar att samarbeta tar vi för givet, vilket såklart avspeglar dina personliga egenskaper. Du bemöter dina kollegor och våra kunder på ett förtroendefullt, ödmjukt och lyhört sätt. Vidare har du god systemvana och är grym på Excel.

Du får!

Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästeri. För oss är det glasklart – med våra 75 år av kunskap, erfarenhet och yrkesskicklighet ska vi fortsätta att driva Ryds Glas och vår bransch framåt. Tillsammans skapar vi ljusa rum för stora tankar, tak för nya perspektiv och golv för nya framsteg.

För rätt person erbjuder vi en självständig och ansvarsfull roll i ett företag som växer kraftigt och har en stor tro på framtiden.  Du får ett omväxlande och fritt arbete där du får arbeta i en roll med möjlighet till utveckling, både personligt och professionellt. Du jobbar tillsammans med engagerade och ambitiösa kollegor i en trivsam miljö.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via mejl till personal@rydsglas.se. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista dag att ansöka är den 6 augusti. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Emelina Bengtsdotter personalgeneralist på telefon 042-32 94 48.

VÅRA VÄRDERINGAR
1

VI TAR HAND OM VARANDRA

Vi bryr oss om varandra och andra – kunder, kollegor och vårt företag. Genom att vara ärliga och visa respekt skapar vi en arbetsplats som är trygg och trevlig för alla. Det ska vara kul att gå till jobbet!
2

VI VILL UTVECKLAS OCH BLI BÄTTRE

Att vara mästare förpliktigar. Genom att hitta nya lösningar på gamla, och nya, utmaningar blir vi framgångsrika och är med och driver branschens utveckling.
3

VI ÄR KOSTNADSMEDVETNA

Varje krona räknas, både för oss och för våra kunder. Vi är medvetna om detta, utan att för den skull kompromissa med kvalitet på något område. Vi är effektiva när vi utför vårt arbete.
4

VI ÄR ENTREPRENÖRER

Vår historia har formats av entreprenörer. Genom att värna vår entreprenörsanda, vara kreativa och innovativa ser vi till att det är vi, och inte våra konkurrenter, som skapar vår framtid.
VÅRA KUNDLÖFTEN