Skip to main content
KEY ACCOUNT MANAGER

KEY ACCOUNT MANAGER

SÖKES TILL UPPSALA, GÄVLE OCH FALUN

Key Account Manager till Ryds Glas


Ser du också glasets fantastiska möjligheter? Då är du välkommen till oss på Ryds Glas. Vi är ett entreprenörsdrivet företag som älskar glas!

Under de senaste åren har vi haft en kraftig tillväxt och vi är idag Sveriges största glasmästeri. Koncernen omsätter idag 700 MSEK och är verksamma på drygt 50 orter med huvudkontor i Helsingborg. Ryds Glas har 480 anställda och behöver nu förstärka med fler kompetenta kollegor för att fortsätta sin tillväxtresa. Ryds Glas arbetar aktivt med jämställdhetsfrågor och ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Du gör!

Rollen som Key Account Manager är en nyckelroll i vår tillväxtresa och du kommer självständigt bearbeta och förvalta kundrelationer på regional nivå. Till din hjälp har du en stark laguppställning i ett branschledande företag med tydlig satsning på tillväxt. I ditt team ingår fem Key Account Managers, riksavtalsansvarig och kvalitetsansvarig.

Ditt fokus ligger på försäljningstillväxt, lönsamhet och vinst. Du ansvarar för att utveckla Ryds Glas kundrelationer och nå våra fastställda budgetmål mot riksavtalade kunder och större avtal så som LOU och försäkringsbolag. Här får du styra hela affären med allt ifrån ett identifierat behov till leverans.

Regionen är Uppsala, Gävle, Falun med omnejd. Placering av tjänsten och utgångspunkt blir ifrån en verkstad med kontor i någon av dessa verksamhetsorter. Resor i tjänsten sker kontinuerligt och i en stor utsträckning. Rapportering är till kommersiell chef.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att;

  • upprätthålla det fina samarbetet med befintliga kunder och säkerställa nya affärsmöjligheter
  • vara delaktig i kundplaner och målsättningar
  • ansvara för strategisk försäljning och lönsamhet per kund är i enlighet med uppsatta mål
  • prissätta och offerera
  • säkerställa uppföljning och leverans

Du kommer även att ansvara för kundprojekt där ditt ansvar ligger i att se till att mål och budget möts.

Du har!

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är affärsmässig, strukturerad och förstår kundens behov både på kort och lång sikt. Arbetet kräver att du har en god förhandlingsvana, är självständig och har en förmåga att se både helhet så väl som detaljer. Vidare är du kommunikativ, lösningsorienterad och är ett gott föredöme både internt och externt. Som Key Account Manager tar du ett aktivt ansvar för resultat och relation med befintliga och framtida kunder.

Du har minst fem års erfarenhet ifrån liknande roll, gärna inom byggsektorn. Du har tidigare arbetat mot uppsatt budget, där du har levererat goda resultat och bidragit till att utveckla affären. Troligtvis har du högskoleutbildning eller annan relevant utbildning. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Du är en van affärssystemanvändare och har i övrigt goda IT-kunskaper.

Du får!

Hos oss får du ett spännande arbete på Sveriges ledande glasmästerikedja. För rätt person erbjuder vi en självständig och ansvarsfull roll i ett företag som växer kraftigt och har en stor tro på framtiden.  Du får ett omväxlande och fritt arbete där du får arbeta i en roll med möjlighet till utveckling, både personligt och professionellt. Du jobbar tillsammans med engagerade och ambitiösa kollegor i en dynamisk miljö.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via mejl till personal@rydsglas.se. Vi arbetar med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista dag att ansöka är den 30 juli. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Emelina Bengtsdotter personalgeneralist på telefon 042-32 94 48.

VÅRA VÄRDERINGAR
1

VI TAR HAND OM VARANDRA

Vi bryr oss om varandra och andra – kunder, kollegor och vårt företag. Genom att vara ärliga och visa respekt skapar vi en arbetsplats som är trygg och trevlig för alla. Det ska vara kul att gå till jobbet!
2

VI VILL UTVECKLAS OCH BLI BÄTTRE

Att vara mästare förpliktigar. Genom att hitta nya lösningar på gamla, och nya, utmaningar blir vi framgångsrika och är med och driver branschens utveckling.
3

VI ÄR KOSTNADSMEDVETNA

Varje krona räknas, både för oss och för våra kunder. Vi är medvetna om detta, utan att för den skull kompromissa med kvalitet på något område. Vi är effektiva när vi utför vårt arbete.
4

VI ÄR ENTREPRENÖRER

Vår historia har formats av entreprenörer. Genom att värna vår entreprenörsanda, vara kreativa och innovativa ser vi till att det är vi, och inte våra konkurrenter, som skapar vår framtid.
VÅRA KUNDLÖFTEN