Skip to main content

RYDS GLAS 💚 IFK KRISTIANSTAD

Se dig runt omkring. Vi finns överallt i din vardag – i ditt hem, på dina barns förskola, på din arbetsplats, i mataffären, på gymmet och på handbollsmatchen.

Med vår gedigna kunskap och vårt högkvalitativa glas minskar vi energiförbrukning, vi skyddar butiker och kommersiella områden, vi skapar ljus och luft i hem och på kontor och vi stänger ute störande ljud.

Varje år monterar vi cirka 600 000 m² glas. Vi är väldigt tacksamma och ödmjuka inför det stora förtroende vi får. Men med 75 års erfarenhet och med 55 glasmästerier, från Malmö i söder till Luleå i norr, är vi ju också mästare på glas.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

VINN MÅTTANPASSAD SPEGEL

Vi älskar att arbeta med glas, att få forma ett glasparti till en vacker glasvägg eller ett skyddande butiksfönster. Och nu vill vi skapa något för dig.

Ta en bild från matchen och tagga @rydsglas_inspiration på Instagram. Klicka dig sedan in på vårt konto och följ oss.

Check på ovan? Då är du med och tävlar om en måttanpassad spegel som kan hämtas ut från vårt Glasmästeri i Kristianstad, på Björkhemsvägen 23. Vinnaren kommer att kontaktas via direktmeddelande på Instagram, så se till att du har en öppen profil. Vinnaren utses den 21 februari av Ryds Glas. Har du inte fått något meddelande från oss i inkorgen har du inte vunnit.

Lycka till!

 

Direkt till vår Instagram

ÅRET RUNT, LANDET RUNT

GLASJOUR DYGNET RUNT – 020-80 80 00

Du kan ringa till oss när som helst, dygnet runt för reparation av fönster och glas. Vi svarar alltid!

Har du ett akut uppdrag har vi en rikstäckande jourservice. Ta gärna mått på fönstret innan du kontaktar oss så sparar vi tid!

VÅRA KUNDLÖFTEN